Idrettstalentprisen 2017 til Erling Flåm Krogsrud

Erling Flåm Krogsrud tar her imot årets idrettstalentpris delt ut av Stian Jordalen. Erling får prisen for iherdig treningsinnsats i svømming. I begrunnelsen heiter det:

Les mer
Løyperekordar i årets arrangement

Det vart løyperekordar og ekstra premiering i rulleski både for menn og kvinner. Hordaland skikrets langrennslag for menn låg i Bergsdalshytta på treningssamling og deltak på BO alle mann, noko som heva arrangementet for arrangør og publikum.

Les mer
Barneløp med stort engasjement

Barneløpet gjekk opp heile gågata frå Dalseidvegen og inn i skulegata, ein distanse som krevde assistanse frå serviceteamet, mamma og pappa. Ikkje alle forstod vitsen, men det var kjekt likevel.

Les mer
Vinnere Trimpoeng konkurranse

Vinnere av Trimpoen konkurransen vart Johnny Thunestveit frå Stamnes og Harald Olsnes frå Vaksdal. Johnny var ikkje til stades ved premieutdelinga. Her er det Harald Olsnes som får tildelt sin Dale-genser. I tillegg var det 5 trekte premiar som var satt opp av Bergsdalstunet, Verpelstad Gård, Jernina Dale, EB Hårdesign og Naboen. Me takkar dei alle for støtta i Trimpoeng konkurransen.

Les mer
Kondis med forhåndsomtale

Kondis kjem med flott forhåndsomtale av BO.

Følg denne lenka.

Les mer
Gatemarknad og aktivitetar 2017

Aktivitetskartet for 2017 er no oppdatert.

Det vert gatemarknad under Bergsdalen Opp også i 2017. Dei som ynskjer å delta tar kontakt med Line Giusti på epost: line.giusti@hotmail.com.

Det betyr liv og røre og sikkert noko spanande her. Reisande kjem til Dale og inntek gatå med litt av kvart i kofferten. I tillegg blir det aktivitetar og litt konkurransar for born.

Les mer
<< Første < Forrige   1 av 2   Neste > Siste >> | Vis alle
© 2011 | DALE IL | post@daleil.org